Renault lansează un plan prin care vrea să tripleze numărul de angajați care dețin acțiuni la companie

Redacția nov. 16, 2022 0 comentarii
Renault Union Motors

Grupul Renault demarează Renaulution Shareplan, un plan extins de acționariat pentru angajați, prin care își propune să tripleze numărul angajaților care dețin acțiuni Renault, până la 10% din totalul acționariatului său, până în 2030, potrivit unui comunicat de presă.

Grupul oferă 6 acțiuni gratuite fiecărui angajat eligibil al Grupului (peste 110.000 în 29 de țări) și oferă posibilitatea de a cumpăra acțiuni cu un discount de 30% în 21 de țări.

Prețul de referință al acțiunii în contextul operațiunii este stabilit la 31,46 euro, ceea ce corespunde unui preț al acțiunii de 22,02 euro după reducere. Perioada de subscriere va fi cuprinsă între 24 noiembrie și 12 decembrie 2022.

Acest plan de acționariat al angajaților va consolida angajamentul angajaților Grupului în jurul noii direcții strategice.

Acest plan este deschis angajaților Grupului Renault și ai filialelor sale incluse în planurile de economii ale Grupului Renault, DIAC și Renault Retail Group, în 29 de țări. Pentru a fi eligibili, angajații trebuie să fi efectuat cel puțin 3 luni de serviciu continuu sau discontinuu între 1 ianuarie 2021 și 12 decembrie 2022, iar contractul lor de muncă trebuie să fie în vigoare la 12 decembrie 2022.

Planul este disponibil în Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, Brazilia, Chile, China, Columbia, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, India, Irlanda, Italia, Malta, Mexic, Maroc, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia și Regatul Unit.

Sursa foto: Renault

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *