Retailerul Cora a deschis, pe Moșilor, al treilea magazin de conveniență Cora Urban

cumparaturi mancare fructe supermarket foto pexels-anna-shvets

cora a deschis astăzi în București cel de-al treilea magazin de conveniență cora Urban, concept nou care oferă servicii multi-canal clienților săi. Magazinul situat pe Calea Moșilor nr. 284 are o suprafață de aproape 100 mp.

Conceptul cora Urban a fost lansat în februarie 2021 ca parte din strategia cora de a oferi clienților soluții complete pentru cumpărături. Astfel, cora Urban este un magazin de proximitate, pentru cumpărături rapide aproape de casă, dar și un punct de pick-up al comenzilor plasate online.

Magazinul este integrat și în divizia cora Express, astfel că locuitorii din zona Moșilor pot comanda online acasă, prin partenerii Foodpanda, Glovo și Tazz by emag, produsele dorite.

„cora Urban este o soluție adaptată spațiului urban, pentru cei care jonglează cu multe sarcini zilnic. Răspunsul nostru este cora Urban, concept care, iată, se dezvoltă. Performanța primelor 2 magazine deschise în Avangarde City și pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 ne-a arătat că este un format căutat de public. Ne-am îndreptat atenția către cartiere și zone dens urbane din București, iar extinderea va continua nu doar aici, ci și în orașele unde avem hipermarketuri”, a spus Claudia Badea, directorul magazinului cora Lujerului și coordonatorul operațiunilor e-commerce si cross-canal ale cora în România.

Locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda și online pe cora.ro și vor primi comenzile acasă în maximum 12 ore. De exemplu, pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse.

În magazin vor fi disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, fiind activ prezent pe piața românească din 2003. Brandul operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, a fost lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *