Rezident, compania care închiriază apartamente în regim hotelier, introduce servicii de muncă la distanță. Un apartament al companiei din Eforie Nord poate fi închiriat cu 330 euro/2 săptămâni

Rezident pe litoral Sursa foto: Rezident

Rezident, compania care închiriază apartamente în regim hotelier, a redus tarifele cu 10% până la finalul lunii martie, în campania Early Booking, și pentru prima dată în ultimii ani rezervările au început să fie făcute încă de la finalul anului trecut. Din 2022, Rezident transformă unul dintre apartamentele sale în “apartament pet friendly”, pentru cei care pleacă în vacanță cu animalul de companie. Și tot în premieră, lunile mai și iunie sunt dedicate celor care lucrează la distanță, compania lansând programul “Work from Eforie”, cu tarife de la 330 de euro pentru două săptămâni de cazare.

Rezident estimează că va fi un sezon mai bun, cu o creștere de 10% față de 2021, când gradul de ocupare a fost de 60%, per ansamblu, cu un vârf de 97% în luna august.

“Păstrăm tarifele din 2021 în acest an și pentru că sunt semnale că ne aflăm spre finalul pandemiei preconizăm că în 2022 vom înregistra un număr de turiști mai mare în comparație cu vara trecută”, declară Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Apartamentele de închiriat în regim hotelier din Eforie Nord, ai căror clienți sunt de regulă familiile cu copii, dar și grupuri de prieteni, costă începând de la 200 de lei/noapte în perioada de Early Booking.

“Este cel mai mic preț pentru un astfel de spațiu de cazare de pe litoral, care poate găzdui patru persoane și are toate dotările unui hotel, inclusiv servicii de curățenie. Cele cu vedere la mare costă 285 de lei/noapte pentru patru persoane, în timp ce apartamentul care poate găzdui șase persoane, având două dormitoare, costă în Early Booking 405 lei/noapte”, declară Alexandra Bogatu.

Apartamente sunt căutate pentru dotări și servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepție online 24/7, servicii de curățenie și curățătorie, parcare, șezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeții gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier.

Încă din decembrie au fost făcute mai multe rezervări cu tariful de Early Booking, inclusiv cu  vouchere de vacanță. Primii cumpărători sunt familii de prieteni cu copii mici, care se bucură de toate facilitățile apartamentelor.

“Noutatea veriii este că permitem oaspeților să vină în vacanță cu animalul de companie, pisică sau câine, indiferent de dimensiunea acestuia. Ne-am gândit la confortul lor în concediu și să îi scutim de stresul și cheltuiala de a-l lăsa într-un hotel de animale ori la rude sau prieteni“, declară fondatorul Rezident

Din mai și până la jumătatea lunii iunie, apartamentele în regim hotelier pot fi închiriate pentru munca la distanță de la mare. Tariful pentru două săptămâni este de 330 de euro/apartament, pentru o lună, 550 de euro.

“Este pentru prima dată când exploatăm în acest fel începutul de sezon, care atrage, de regulă, un număr mic de turiști. Îmbinând utilul cu plăcutul, cei care au posibilitatea de a lucra de oriunde au ca variantă apartamentele de la malul mării. Litoralul le poate oferi un alt tip de relaxare după program”, precizează Alexandra Bogatu

De asemenea, compania reabilitează și amenajează 25 de apartamente, lucrare care se va finaliza spre sfârșitul acestui an. Acestea se află într-o clădire construită în 1940, în strada Marcus Aurelius, cu vedere directă asupra portului Tomis din orașul Constanța. Apartamentele vor fi complet refăcute astfel încât să corespundă standardelor de închiriere/locuire din acest moment și vor fi închiriate sub brandul Rezident Marina Tomis.

Rezident vrea să le ofere spre închiriere atât turiștilor, cât și celor care călătoresc în interes de afaceri. Clădirea este situată foarte aproape de plajă și centrul vechi, ceea ce reprezintă un avantaj pentru turiști, și în proximitatea celor mai importante noduri administrative și de business: Portul Constanța, Tribunalul și Primăria.

Investitorii au bugetat aproximativ trei milioane de euro pentru finalizarea construcției, fonduri proprii și finanțare bancară, iar proiectul este derulat de o asociere dintre două firme, Logistic Partnes și Inostrio Enterprises, ultima fiind un alt business al familiei.

Înființată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 39 în prezent: 27 în București, 11 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro.

Sursa foto: Rezident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *