Serviciul de streaming SkyShowtime schimbă data lansării pe 28 februarie. Compania a anunțat inițial că va lansa serviciul pe 14 februarie în România

Redacția feb. 2, 2023 1 comentarii
skyshowtime

Serviciul de streaming SkyShowtime transmite acum că data lansării în România nu va mai fi 14 februarie ci 28 februarie, potrivit unui mesaj transmis de companie pe contul său de Twitter.

Potrivit mesajului de pe Twitter, data lansării pe mai multe piețe arată astfel:

  • 13 februarie – Portugalia
  • 14 februarie – Polonia
  • 28 februarie – Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

Serviciul de streaming va costa 3,99 de euro pe lună.

Printre firmele disponibile se numără Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Gun: Maverick.

SkyShowtime, care a primit aprobarea de reglementare în februarie 2022, continuă să-şi construiască echipa de dezvoltare a programelor originale pe toate pieţele sale. În plus faţă de show-urile achiziţionate în cadrul acestei tranzacţii, SkyShowtime îşi dezvoltă propriile capacităţi de dezvoltare a conţinutului original.

Creat pentru Europa, SkyShowtime are echipe în şase birouri regionale. Aplicaţiile şi conţinutul său vor fi disponibile în 18 limbi diferite pe cele 22 de pieţe ale sale.

Deja prezent în 12 pieţe, SkyShowtime s-a lansat pentru prima dată în septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia, urmată de lansări în Olanda şi Portugalia în noiembrie. În decembrie, serviciul de streaming a fost lansat în Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Serbia şi Slovenia. SkyShowtime se va lansa pe pieţele din Albania, Andorra, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia şi Spania în primul trimestru din 2023.

În plus faţă de programele dezvoltate local, SkyShowtime prezintă filme în premieră exclusivă, aflate la prima difuzare pe TV, seriale noi şi exclusive, conţinut pentru copii şi familie şi o selecţie de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios şi Peacock – toate disponibile într-un singur loc.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *