SkyShowtime, serviciu de streaming ce se va lansa în acest an în România, şi Warner Bros. Discovery anunţă o achiziţie majoră de titluri, inclusiv 12 seriale de la HBO Max

Redacția ian. 10, 2023 0 comentarii
skyshowtime

SkyShowtime, cel mai nou serviciu de streaming din Europa, a anunţat că a achiziţionat de la Warner Bros. Discovery drepturi exclusive pe teritoriul Europei pentru 21 de seriale locale, precum și mai multe seriale de la HBO Max.

În total, achiziţia include în oferta SkyShowtime 168 de episoade – peste 150 de ore – de programe originale atât noi, cât şi unele deja lansate. Aspectele financiare ale achiziţiei nu au fost comunicate.

Tranzacţia, care include trei seriale noi a căror producţie a fost finalizată şi care vor avea premiera mondială pe SkyShowtime în 2023 – accelerează semnificativ intrarea companiei în dezvoltarea de programe originale.

Noile seriale, care vor fi prezentate ca SkyShowtime Originals, includ “ID” (Finlanda şi Suedia), “The Winner” (Cehia şi Slovacia) şi “Warszawianka” (Polonia). În plus, SkyShowtime va avea premiera şi celui de-al doilea sezon din “Por H o Por B” (Spania). Primul sezon din “Por H o Por B” va fi şi el disponibil în platformă. Datele de premiere pentru aceste seriale vor fi anunţate ulterior.

Alte show-uri populare ce fac parte din achiziţie includ mai multe seriale care au avut recent lansarea noilor sezoane pe HBO Max, dar care se vor muta în noua lor casă exclusivă, pe SkyShowtime. Este vorba despre “Beartown” (Suedia), “Beforeigners” (Norvegia), “Kamikaze” (Danemarca), “Lust” (Suedia) şi “The Informant” (Ungaria). SkyShowtime va avea opţiunea de a dobândi drepturi la nivel mondial pentru oricare dintre show-urile ce vor fi reînnoite, precum şi de a comanda noi sezoane pentru o serie de show-uri.

Pe lângă cele nouă show-uri noi şi actuale, mai multe sezoane din 12 seriale existente în platforma HBO Max vor fi disponibile exclusiv pe SkyShowtime începând cu luna martie 2023.

Printre aceste titluri se numără: “Czech it Out” (Cehia), “Foodie Love” (Spania), “Hackerville” (România), “No Activity” (Spania), “One True Singer” (România), “Pray, Obey, Kill” (Suedia), “Ruxx” (România), “Success” (Croaţia), “Todo Lo Otro” (Spania), “Sleepers” (Cehia), “Bani Negri/Tuff Money” (România) şi “Welcome to Utmark” (Norvegia).

Toate show-urile achiziţionate vor fi disponibile abonaţilor SkyShowtime pe toate cele 22 de pieţe ale sale.

SkyShowtime, care a primit aprobarea de reglementare în februarie 2022, continuă să-şi construiască echipa de dezvoltare a programelor originale pe toate pieţele sale. În plus faţă de show-urile achiziţionate în cadrul acestei tranzacţii, SkyShowtime îşi dezvoltă propriile capacităţi de dezvoltare a conţinutului original.

Creat pentru Europa, SkyShowtime are echipe în şase birouri regionale. Aplicaţiile şi conţinutul său vor fi disponibile în 18 limbi diferite pe cele 22 de pieţe ale sale.

Deja prezent în 12 pieţe, SkyShowtime s-a lansat pentru prima dată în septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia, urmată de lansări în Olanda şi Portugalia în noiembrie. În decembrie, serviciul de streaming a fost lansat în Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Muntenegru, Serbia şi Slovenia. SkyShowtime se va lansa pe pieţele din Albania, Andorra, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România, Slovacia şi Spania în primul trimestru din 2023.

În plus faţă de programele dezvoltate local, SkyShowtime prezintă filme în premieră exclusivă, aflate la prima difuzare pe TV, seriale noi şi exclusive, conţinut pentru copii şi familie şi o selecţie de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios şi Peacock – toate disponibile într-un singur loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *