Societatea de Transport București lansează o aplicație mobilă dedicată elevilor. Aceasta va fi disponibilă și pentru studenți

autobuze capitala STB Sursa foto: STB / Facebook

Societatea de Transport București STB SA lansează aplicația mobile YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din Municipiul București sau Județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport, anunță compania. De la începerea anului universitar, aplicația de eliberări abonamente și titluri de călătorie va fi accesibilă și pentru studenți.

“Pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să își procure titlul de transport, se reduce și aglomerația ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea școlii”, spun reprezentanții STB.

Noua aplicație permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare.

Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.

Aplicația mobilă YouthTB este disponibilă în:
https://apps.apple.com/ro/app/youth-tb/id1642922884?l=ro
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa.ticketing

„Începând cu luna aprilie am implementat eliberarea abonamentului pentru elevi și studenți cu valabilitatea de 6 luni, respectiv un an. Toate centrele de vânzare STB SA sunt online, fiind posibilă și efectuarea plății prin POS. Peste 1200 de mijloace de transport ale societății sunt dotate cu validatoare inteligente pentru plata cu cardul bancar. Acum venim în întâmpinarea elevilor, urmând ca de la începerea anului universitar aplicația de eliberări abonamente și titluri de călătorie să fie accesibilă și pentru studenți”, a declarat Adrian Criț, Directorul STB SA.

Sursa foto: STB / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *