SoftServe, furnizor de soluții IT din Ucraina, se lansează în România și caută angajați

tanar, tineri, angajati, mileniali

Furnizorul ucrainen de software și servicii de consultanță SoftServe se lansează în România și caută deja angajați. SoftServe oferă la acest moment peste 80 de locuri de muncă în România, iar până la finele anului vrea să ajungă la o echipă locală de peste 350 de dezvoltatori IT. Numărul angajaților români este estimat să depășească 800 de persoane până în 2025, scrie Profit.ro.

Într-un mesaj pe platforma LinkedIn, Dan Paraschiv, country manager pe România la Soft Serve, a transmis că sunt în căutare de un șef în recrutare, care va fi responsabil de coordonarea personalului și de construirea unei echipe puternice. Potrivit anunțului, jobul este unul remote.

Cei care vor să aplice pentru această poziție va trebui să aibă cel puțin cinci ani de experiență în recrutare, de preferință în domeniul IT. Printre beneficii se numără posibilitatea de a lucra de la distanță, participarea la conferințe, sesiuni de training și acces la programe educaționale și de mentorat.

Compania are o echipă de peste 12.000 de angajați în peste 30 de țări. SoftServe oferă consultanță și servicii în domeniul tehnologiei. Compania dezvoltă, transformă, accelerează și optimizează modul în care întreprinderile și companiile de software își desfășoară activitatea.

Sursa foto: Annie Spratt / Unsplash

Comentarii

  1. Pt. astfel de job-uri exista ‘UIPath’. Mai au si pretentii de ‘bot cu experienta’. Stergi Windows-ul, dispar 99% din probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *