Speedwell a refinanțat Record Park Cluj Napoca, care a ajuns la o finanțare bancară de 22 mil. euro

record park, speedwell Sursa foto: Speedwell

Speedwell a refinanțat creditul acordat de BRD Groupe Société Générale pentru dezvoltarea proiectului Record Park Offices amplasat în zona centrală a orașului Cluj-Napoca, care include o componentă rezidențială, spații de birouri și de co-working, de retail și de petrecere a timpului liber. Parteneriatul dintre Speedwell și BRD Groupe Société Générale a început în 2018, odată cu semnarea acordului de finanțare pentru componenta de birouri a proiectului Record Park Offices, în valoare de 12,1 milioane de euro, credit care acum a fost refinanțat de aceeași bancă și a ajuns la 22 de milioane de euro, operațiune asistată de Reff & Asociații | Deloitte Legal.

„Suntem încântați că am ajuns în acest punct important și, împreună cu partenerii și consultanții noștri de încredere, cu care avem o colaborare foarte strânsă, ne pregătim pentru alte proiecte de succes”, a declarat Natalia Sarpi, Director Financiar la Speedwell.

Complexitatea proiectului a fost dată de negocierea în paralel a contractului de credit și a documentelor de garanție, fiecare dintre acestea având caracteristici și puncte de negociere specifice, în contextul calendarului strâns și al priorităților tranzacției.

„Mulțumiri clientului nostru Speedwell pentru încredere și colaborare și felicitări echipei Reff & Asociații pentru gestionarea impecabilă a încă unui proiect prin care sprijinim sectorul imobiliar, unul dintre domeniile esențiale ale economiei locale, aflat actualmente într-o dinamică pozitivă evidentă”, a declarat Andrei Burz-Pînzaru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

Record Park Offices este primul proiect mixt dezvoltat de Speedwell în România, iar cele 236 de apartamente și cei 15.000 mp de spații de birouri și de retail au fost deja date în folosință integral.

Fondat de experții în domeniul imobiliar Didier Balcaen și Jan Demeyere, de origine belgiană, Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori prezenți pe piața românească, având proiecte finalizate sau în derulare în Bucureşti, Cluj-Napoca și Timişoara.

Sursa foto: Speedwell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *