Stailer, platforma care digitalizează programările la salon, a atras o investiție de 500.000 de euro / Compania ajuns la o evaluare de 5 milioane de euro

Carmen Radu iul. 29, 2021 0 comentarii
coafor salon infrumusetare

Start-up-ul românesc Stailer, platformă de rezervări online pentru saloane de înfrumusețare, lansat de antreprenorul Andrei Ursachi, a atras o investiție de tip pre-seed în valoare totală de 500.000 euro de la un grup investitori de tip angel.

În urma investiției, Stailer este o companie evaluată la 5 milioane de euro. Rundă de finanțare a fost condusă de Cosmin Țîrvuloiu, antreprenor și investitor în proiecte tech. Grupul de investitori care au mai participat în noua rundă de investiții este format din antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor și specialist în creșterea afacerilor), Eugen Șotropa (fondator e-advertising) și Cătălin Briciu (co-fondator Linnify Ventures).

„Văd o oportunitate fantastică în digitalizarea industriei de beauty din România și la nivel global. Stiliștii și saloanele au nevoie, acum mai mult decât oricând, de clienți noi și consumatorii au nevoie de o metodă simplă, rapidă și de încredere să se programeze pentru acces la serviciile de înfrumusețare”, a declarat Andrei Ursachi, CEO și co-fondator al Stailer.

În urma noii finanțări, Stailer își va accelera planurile de dezvoltare în România și în regiune. Astfel, compania vizează îmbunătățirea tehnologiei, extinderea la nivel național și creșterea investițiilor în marketing.

Stailer va fi disponibil în alte 5 orașe până la sfârșitul lunii august: Brașov, Constanța, Pitești, Ploiești și Sibiu, după ce în prezent este activă în București și Cluj.

În acest moment are loc înregistrarea în platformă a saloanelor din cele 5 orașe noi din țară, iar investiția atrasă va stimula creșterea susținută a eforturilor de marketing pentru a accelera digitalizarea industriei de beauty.

Ceilalți trei fondatori ai companiei Stailer sunt Attila Gere (CTO în cadrul companiei), Bogdan Clipici (Chief Sales Officer) și Naliciadji Vladislav (Chief Product Officer).

În ceea ce privește numărul de utilizatori, obiectivul companiei Stailer este să ajungă până la finele anului 2021 la o rețea de 1.000 de saloane și 5.000 de stiliști. În prezent, platforma Stailer oferă acces utilizatorilor la peste 300 saloane și 1.500 stiliști și, de asemenea, sunt realizate peste 100 de rezervări în fiecare zi. În plus, ca parte a noilor investiții în tehnologie, Stailer va lansa o aplicație adresată consumatorilor pentru Android și IOS, iar prima versiune comercială, cu îmbunătățiri și funcții noi, va fi lansată în luna august.

Sursa foto: Stailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *