Startup-ul Bright Spaces deschide primul birou în Marea Britanie

Redacția apr. 20, 2022 0 comentarii
Office Interior visual_Bright Spaces

Startup-ul PropTech Bright Spaces a deschis prima filială în străinătate, în Marea Britanie. Startup-ul, care creează platforme digitale avansate, end-to-end, de prezentare și leasing pentru proprietăți imobiliare comerciale și rezidențiale, are deja doi clienți din Marea Britanie.

Bright Spaces este o companie proptech venture-backed lansată în România în 2019. Noua filială se va traduce în curând într-un birou în Londra și într-o echipă locală. Compania românească își demonstrează astfel dedicarea pentru deservirea acestei piețe și concentrarea pe nevoile clienților săi.

În 2021, Bright Spaces a semnat un acord cu Moorland Property Solutions din Manchester și a lansat prima implementare a soluției sale în Marea Britanie. Acum, echipa își propune să-și extindă portofoliul, care include în prezent proprietari și dezvoltatori precum: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Forte Partners și primul lor client rezidențial, InteRo Property Development.

Anul trecut, Bright Spaces a ridicat 1,5 milioane euro de la: Axeleo Capital (Lead investor), VC-ul Pi Labs din Marea Britanie, Sparking Capital, Growceanu Angel Investment și un grup de business angels internaționali. De asemenea Bright Spaces a participat, în 2020, la acceleratorul PropTech organizat de Pi Labs. Startup-ul își propune să construiască digital twins pentru orice tip de proprietate, indiferent de stadiul de dezvoltare, din toate verticalele imobiliare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.