Strabag dezvoltă prima sa clădire de birouri din București, de 8.000 mp, deja închiriată în totalitate de EveryMatrix

Arghezi 4_Main facade

Strabag Real Estate, divizia de dezvoltare imobiliară a Strabag, dezvoltă prima sa clădire de birouri din România, de 8.000 mp, în centrul Bucureștiului, pe strada Tudor Arhghezi, în apropiere de clădirea Argezi 21, reabilitată de Hagag. Imobilul dezvoltat de Strabag Real Estate a fost închiriat deja, în totalitate, de furnizorul de iGaming software EveryMatrix.

Noua clădire a Strabag Real Estate va găzdui cei 350 de angajați ai companiei pe o suprafață de 7.500 metri pătrați, restul de 500 mp fiind dedicați spațiilor comerciale. Tranzacția a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară SVN Romania, care a asistat ambele părți.

Noua clădire, denumită Arghezi 4, este amplasată în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Universității. Construcția proiectului a demarat deja, termenul de finalizare fiind 2023. Noul sediu al EveryMatrix va beneficia de multiple facilități, precum sală de sport cu circuit închis, piscină, grădină exterioară, numeroase spații verzi, cantină, cafenea, magazine la parter și săli de relaxare la fiecare etaj.

„Tranzacția încheiată reprezintă un indicator pozitiv și important pentru piața locală de birouri, atât datorită suprafeței închiriate, cât și ținând cont de faptul că este vorba de un acord de preînchiriere, semnat cu 18 luni înaintea datei de livrare a proiectului. Acest lucru denotă încredere în evoluția pieței și un angajament pe termen lung din partea ambelor companii”, spune Cătălin Stan, Associate Director Office Division SVN Romania.

Strabag Real Estate are peste 650 proiecte finalizate și în jur de 240 angajați.

Sursa foto: SVN Romania

Comentarii

  1. O virgula va face de ras. Schimba intreaga structura logica, falsificand propozitia. Romania mai are cladiri de birouri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *