Studiourile din Montreal, care au lucrat la Assassin’s Creed, Scooby Doo sau Batgirl, angajează specialiști tech din România și Balcani

Redacția oct. 18, 2021 0 comentarii
talent montreal

Companiile tech din Montreal s-au aliat pentru a crea Journees Quebec Gaming & VFX, o iniţiativă de recrutare la nivel mondial, iar profesioniştii din România şi Balcani interesaţi îşi pot depune candidatura până pe 12 noiembrie 2021, transmite Agerpres. Studiourile de animaţie şi efecte vizuale din Montreal au participat la o serie de producţii, printre care The Rise of Skywalker, Stranger Things, Jurassic World, Blade Runner 2049, 1917 şi Tomb Raider.

Peste o sută de oportunităţi de angajare sunt în prezent disponibile pentru jocuri video, VFX şi animaţie, incluzând poziţii pentru niveluri medii, până la seniori, pentru programatori, artişti, regizori, asigurarea calităţii (QA), experienţa utilizatorului şi interfaţa pentru utilizatori (UX/UI), design-ul jocurilor, animaţie, compoziţia sunetului şi multe altele.

Mai multe studiouri recrutează activ în cadrul evenimentului Journees Quebec Gaming & VFX, printre care: WB Games Montreal, Cinesite, Framestore, Turbulent, Netease Games, Moment Factory, Dpt, Motive Studios (EA), Eidos Montreal, Square Enix Montreal, Beenox, MiHoYo, Ludia, Halodi Robotics, Norsfell, Tencent America, AAStudios (Artifex Animation Studios Inc.).

Candidaţii interesaţi de o astfel de oportunitate pot aplica pentru diferite poziţii pe website-ul talentmontreal.com începând de luni până pe 12 noiembrie 2021. Angajatorii vor selecta potenţialii candidaţi şi îi vor invita la un interviu online care va avea loc între 15 şi 21 noiembrie 2021. Majoritatea studiourilor îşi vor asista candidaţii câştigători în procesul de obţinere a permisului de muncă în Canada.

“Mai mult ca oricând, Montreal este locul unde trebuie să fii. Industriile tehnologice şi creative ale oraşului creează capodopere şi proiecte avangardiste. Montreal se clasează în mod constant printre primele hub-uri la nivel mondial şi pe primul loc în Canada pentru creativitatea digitală: este un loc în care carierele sunt menite să avanseze”, a declarat Stephane Paquet, preşedinte şi CEO, Montreal International.

De-a lungul anilor, studiourile de animaţie şi efecte vizuale din Montreal au participat la o serie de producţii, printre care The Rise of Skywalker, Stranger Things, Jurassic World, Blade Runner 2049, 1917 şi Tomb Raider. Personaje precum Ezio Auditore (Assassin’s Creed), Scooby Doo şi Batgirl au fost, de asemenea, dezvoltate cu ajutorul studiourilor din Montreal.

Journees Quebec Gaming & VFX este un eveniment organizat de Montreal International în colaborare cu Guvernul din Quebec.

Montreal International este o organizaţie non-profit finanţată de sectorul privat, Guvernele din Canada şi Quebec, Comunitatea metropolitană din Montreal şi oraşul Montreal. Mandatul său este de a atrage şi reţine investiţii străine (companii şi start-up-uri), organizaţii internaţionale, muncitori calificaţi şi studenţi internaţionali în regiunea Montreal, oferind servicii de asistenţă adaptate nevoilor lor.

Talent Montreal este o iniţiativă a Montreal International, al cărei mandat este de a promova în rândul profesioniştilor din toată lumea zona metropolitană Montreal ca destinaţie pentru a trăi, a lucra şi a imigra.

Foto: Talent Montreal, Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *