Târgul de Turism al României va avea loc joi la Romexpo. Participanții vor putea cumpăra pachete de vacanță reduse cu până la 50%

Redacția feb. 23, 2022 0 comentarii
romexpo

Romexpo organizează Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, joi, 24 februarie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo, potrivit Agerpres. La eveniment vor participa peste 85 de companii din industria turismului, iar pachetele de vacanţă beneficiază de reduceri cu până la 50%.

Gradul de internaţionalizare al târgului este de 46%, la târg fiind prezente companii din 11 ţări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania şi Ungaria.

„Consultanţii în turism aşteaptă vizitatorii atât cu oferte speciale pentru vacanţele de primăvară sau vară, cât şi cu recomandări pentru o călătorie în siguranţă. Pachetele turistice, all inclusive sau demi-pensiune, către destinaţii precum: Bulgaria, Croaţia, Dubai, Spania, Turcia, Grecia, Egipt, beneficiază de reduceri de până la 50% la”, susţin reprezentanţii Romexpo.

Reduceri consistente sunt şi pentru pachetele către destinaţii exotice. Vizitatorii îşi pot achiziţiona o vacanţă către Kenya, Mexic, Maldive, Republica Dominicană, Sri Lanka, Zanzibar sau Thailanda cu un discount de până la 30%, la hoteluri de 4 sau 5 stele.

La Târgul de Turism al României se găsesc şi promoţii pentru un city-break în Europa. Cei interesaţi pot cumpăra bilete de avion şi cazare în Italia, Franţa, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Belgia sau Ungaria cu o reducere de până la 20%.

Promoţiile sunt valabile pentru vacanţele achiziţionate în cele 4 zile de târg, în limita locurilor disponibile. Programul de vizitare este de joi, 24 februarie, până sâmbătă, 26 februarie, în intervalul 10:00-18:00, iar intrarea este liberă.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul amenajat în Parcarea B.

Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Sursa foto: Romexpo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *