Telekom Romania Mobile a raportat venituri de 66,7 milioane euro în trimestrul al doilea din 2024

telekom

Telekom Romania Mobile a înregistrat în trimestrul al doilea al anului venituri totale de 66,7 milioane de euro, în scădere cu 3,7%. Baza de clienţi totalizează 3,60 milioane, scrie News.ro.

”La sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat 1,951 millioane utilizatori pe bază de abonament, în creştere cu 4,7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, continuând trendul crescător al bazei de abonaţi început în trimestrul patru al anului 2020. În aceeaşi perioadă, baza totală de abonaţi a fost de 3,60 milioane utilizatori, în scădere cu 11,4%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, influenţată de optimizarea unor activităţi de marketing”, anunţă compania.

La 30 iunie 2024, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 66,7 milioane euro, în scădere cu 3.7%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023. Veniturile din servicii mobile au fost afectate de promoţiile oferite pentru retenţia clienţilor în perioadele anterioare, precum şi de scăderea cu 50% a ratei de terminare a apelurilor, implementată la începutul anului 2024.

“Rămânem concentraţi pe a oferi clienţilor excelenţă, prin produse şi servicii gândite în acord cu nevoile lor, în timp ce avem în vedere optimizarea şi transformarea business-ului companiei noastre către o experienţă digitalizată”, spune Charalampos Mazarakis, Director general Telekom Romania Mobile.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.