Tesla va rechema aproape 54.000 de vehicule care au probleme de a opri la stop

Redacția feb. 1, 2022 1 comentarii
masina electrica, tesla

Tesla va rechema 53.822 de vehicule din SUA care au integrat un software cu pilot automat, care ar putea afecta frânele, iar vehiculul nu s-ar opri complet la semnul de stop, scrie Reuters.

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi a declarat că vor fi retrase unele vehicule de tip Model S și Model X 2016-2022, Model 3 2017-2022 și Model Y 2020-2022. Administrația a spus că funcția cunoscută și sub numele de Full Self-Driving (Beta) poate permite vehiculelor să circule printr-o intersecție fără a se opri mai întâi.

Săptămâna trecută, Tesla a declarat că numărul de vehicule beta FSD Beta din Statele Unite a crescut la aproape 60.000 de la câteva mii la sfârșitul lunii septembrie. Tesla a testat versiunea îmbunătățită a software-ului său pe drumurile publice, dar producătorul auto și autoritatea de reglementare au spus că funcționalitățile nu fac mașinile complet autonome.

Tesla a declarat, începând cu 27 ianuarie, că nu a primit nicio reclamație cu privire la defecțiunile mașinilor în cauză, accidente sau decese legate de rechemarea vehiculelor.

Tesla Sursa foto: Unsplash/Jannes Glas

Comentarii

  1. Tesla va efectua update-uri OTA (Over The Air) în timp ce șoferii vor sta în mașini. În nici un caz mașinile nu vor fi rechemate în service!
    Nu mai dezinformați, documentați-vă înainte să scrieți articole!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *