Topul celor mai bine plătite joburi pe timp de vară/ BestJobs: Din categoria joburilor sezoniere, se remarcă în special cele din HoReCa: personal hotelier, ospătari, bucătari, manageri de hoteluri și de restaurante

vara mare concediu grecia sursa G4Media sursa G4Media

Odată cu începutul verii, românii caută locuri de muncă pentru perioada verii. Recrutarea pentru poziții sezoniere a început devreme anul acesta, a declarat Ana Vișian, marketing manager al platformei BestJobs, pentru Economedia. Încă din luna mai compania a început să observe o creștere a numărului de joburi specifice perioadei estivale, după ce volumul total de oferte de muncă active pe BestJobs a atins un nou record pe piața muncii, de 42.000.

„Cele mai multe astfel de joburi se regăsesc în Constanța, internațional în țări precum Grecia, Malta, Germania sau Franța, dar și oferte de angajare la hoteluri și pensiuni din zona de munte, la noi în țară. Din categoria joburilor sezoniere, se remarcă în special cele din HoReCa: personal hotelier, ospătari, bucătari, manageri de hoteluri și de restaurante”, precizează Ana Vișian, marketing manager BestJobs.

Platforma de joburi a transmis la solicitarea Economedia un top cu cele mai bine plătite locuri de muncă pe timpul verii. Manager de hotel, manager de restaurant sau personal croaziere sunt joburi pentru care angajații primesc cei mai mulți bani.

La polul opus, postul de salvamar, lucrător comercial și intern în cadrul departamentelor de IT și inginerie primesc un salariu mai mic.

Topul locurilor de muncă pe timp de vară

1. Manager Hotel – 1.100 – 1.400 euro

2. Manager restaurant – 1.000 – 1.200 euro

3. Personal croaziere pe Rin, Ron, Main, Dunăre – 1.000 – 2.000 euro/lunar

4. Personal restaurant – 450 – 890 euro (Jupiter)

5. Merchandiser Sezonier în Constanța – 500 – 800 euro

6. Salvamar – 500 – 700 de euro (Constanța)

7. Lucrător comercial sezonier – 500 – 600 euro

8. Summer Internship în cadrul departamentelor calitate, logistică, inginerie, IT și resurse umane – 500 – 550 euro (Timișoara și Cluj).

sursa G4Media

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *