Tranzacție în telecomunicații: Cloudsys Telecom preia Ines Group. Consiliul Concurenței analizează tranzacția

Redacția sept. 20, 2022 0 comentarii
antena, comunicatii, telecomunicatii, tehnologia 5g Sursa foto Pixabay

Cloudsys Telecom, companie care furnizează servicii de comunicații electronice, preia Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România. Consiliul Concurenței analizează tranzacția.

Cloudsys Telecom SRL furnizează în România servicii de comunicații electronice, fiind autorizată să furnizeze rețele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată, servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date și servicii de acces la internet. Compania a avut anul trecut afaceri de 61,6 milioane lei și un profit net de 11,2 milioane lei, cu un număr de 5 angajați.

Cloudsys Telecom a fost anterior controlată, cu 99,97% din acțiuni, de 2K Telecom, companie controlată integral de fratele fostului deputat Sebastian Ghiță, Alexandru Ghiță, care a vândut participația în anul 2019. Cumpărătorul a fost Enjoy Smart Solutions SRL Ploiești (județul Prahova).

Ines Group SRL furnizează în România servicii de comunicaţii electronice, fiind autorizată să furnizeze rețele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată și servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date și servicii de acces la internet, servicii de retransmisie a serviciilor de programe media audiovizuale liniare către utilizatorii finali și alte servicii de comunicații electronice.

Ines Group, unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din România, este deținut majoritar de omul de afaceri Silviu Dorinel Sabău, care deține și Digisign, furnizor de semnătură electronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *