Trei antreprenori români au lansat Theatrum.ro, o aplicație dedicată exclusiv teatrului care listează spectacole, artiști și teatre

Redacția nov. 24, 2022 0 comentarii
teatru

Trei antreprenori români, Andrei David, Valentin Bora și Tiberiu Mercurian, au lansat aplicația mobilă Theatrum.ro, o platformă de teatru care reunește sute de artiști, teatre și spectacole din toată țara. Aplicația mobilă este disponibilă atât pe sistemele de operare Android, cât și pe iOS.

Pasionații de teatru pot descărca aplicația fără a avea nevoie de cont, de pe Play Store sau App Store.

Scopul lansării aplicației este identificarea și rezervarea facilă de către cei interesați, cu doar câteva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile în perioada imediat următoare, în mai multe teatre din România.

„Aplicația le permite utilizatorilor să vizualizeze, într-un singur loc, programul teatrelor din România, iar celor care au cont, să urmărească artiștii și spectacolele favorite, prin intermediul notificărilor. Notificările pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator”, a declarat Andrei David, unul dintre inițiatorii proiectului.

„Proiectul Theatrum.ro a fost gândit ca o platformă care să ajute iubitorii de teatru să găsească rapid și ușor spectacolele cele mai recente la care vor să meargă și să îmbunătățească experiența online a publicului iubitor de teatru, unul dintre obiectivele principale ale proiectului nostru fiind creșterea consumului de teatru la nivel național”, a completat Valentin Bora.

Pe lângă funcționalitatea de a identifica spectacolele, platforma reprezintă, în prezent, cea mai mare bază de date de actori, regizori și scenariști, împreună cu informații despre aceștia.

De asemenea, Theatrum.ro găzduiește în prezent sute de spectacole de la 54 de teatre din România, din 24 de orașe, aflându-se în permanentă dezvoltare. Pe theatrum.ro sunt listate spectacolele a 26 de teatre din București.

Theatrum.ro este un proiect independent lansat de cei trei antreprenori, în vara anului 2020, sub motto-ul „Totul despre teatru într-un singur loc”.

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *