Trei modalități prin care poți rezerva vacanțe în România la prețuri reduse

Bran Sursa foto: Travelminit

Dacă pentru rezervarea de bilete de avion și vacanțe externe este o întreagă știință pentru a identifica cele mai mici prețuri, la vacanțele interne turiștii știu că sunt foarte puține cazurile în care se pot aplica reduceri sau discounturi peste prețurile practicate. Motivele sunt foarte simple: vacanțele în țară nu sunt rezervate cu foarte mult timp înainte, exceptând sărbătorile de iarnă și sezonul de vară, iar hotelierii nu practică un sistem de discount decât în cazul rezervărilor de grup.

În pregătirea perioadei de Black Friday, platforma hotelieră Travelminit.ro a realizat o lista de criterii prin care putem beneficia de cel mai mic preț și în cazul vacanțelor interne.

„Ne bucurăm să anunțăm că și în acest an venim în sprijinul clienților noștri cu o campanie de Black Friday extrem de complexă, care include oferte de până la 50% reducere la cazări din toată România. Printre unitățile de cazare cu 50% reducere pe care le propunem se numără: Harmonia Mundi** din Vlaha (la prețul de 450 de lei, cazare pentru 2 persoane, 2 nopți, mic dejun și acces la SPA), Pensiunea Tarabostes Ranch*** din Coronini (la prețul de 585 de lei, cazare pentru 2 persoane, 2 nopți, demipensiune, traseu off road și cină gastronomică din pește) și Mandachi Hotel&SPA**** din Suceava (la prețul de 505 lei, cazare pentru 2 persoane, 1 noapte, în Dream Room – igluu de pe acoperiș, cină romantică, mic dejun). Aceste oferte vor fi disponibile în ziua de Black Friday, în număr limitat”, a declarat Rita Szilveszter, online marketing expert Travelminit.ro.

Rezervări realizate în perioadele de reduceri

În mod tradițional românii au între două și patru vacanțe interne pe an, dintre care una mai lungă în sezonul de vară și restul de 3-4 nopți în funcție de zile libere, vacanțele copiilor, sărbători personale etc. Agențiile și hotelierii au două perioade de reduceri în fiecare an, în general în Octombrie / Noiembrie și Ianuarie. De curând s-a adaugat acestei liste de perioade de reduceri și Black Friday, campanie care are loc în fiecare an la jumătatea lunii noiembrie și care le propune turiștilor români oferte la cazări și servicii din toată România.

Multe dintre pachetele de cazare disponibile în cadrul campaniei Black Friday vor fi valabile chiar și în sau exclusiv în 2022, astfel că, dacă turiștii nu pot sau nu doresc să călătorească în perioada imediat următoare, pot achiziționa de pe-acum ofertele pentru anul viitor, astfel încât să profite de reduceri și să economisească sume importante pentru vacanța lor.

Selecția pentru Black Friday este una generoasă și include unități de cazare din toată România, de la destinațiile montane și balneoclimaterice și până la stațiunile de pe litoral. De asemenea, pe lângă nopțile de cazare, hotelierii și proprietarii de vile și pensiune încearcă să-și atragă clienții cu facilități și servicii suplimentare incluse în promoție, cum ar fi cinele festive, accesul la SPA, ciubăr sau piscină, grătar, terenuri de sport, locuri de joacă, drumeții în natură și multe altele, ofertele fiind concepute atât pentru familii și grupuri mari, cât și pentru cupluri.

Pachete flexibile pentru turiștii care vor mai multă libertate la planificarea vacanței

O altă opțiune eficientă pentru cei care doresc să se bucure de sejururi în România este și alegerea unor pachete flexibile de vacanță, o metodă recent implementată de platforma hotelieră Travelminit.ro.

Pe scurt, dacă aveți vouchere de vacanță care expiră curând sau dacă doriți să profitați de pachetele promoționale disponibile acum, însă nu aveți o certitudine în privința datei de călătorie, Travelminit.ro le oferă clienților posibilitatea de a rezerva pachete flexibile, fără date sau destinație, având posibilitatea de a opta mai târziu pentru data și destinația de vacanță.

În felul acesta, imprevizibilul care marchează călătoriile din prezent nu va mai fi un motiv de îngrijorare pentru turiști.

Alegeri smart: plata sejururilor în România cu voucherele de vacanță

Un alt truc la care pot recurge turiștii români care doresc să se bucure de cele mai frumoase experiențe în țară este și plata pachetelor de cazare cu voucherele de vacanță. Având în vedere faptul că turismul intern a fost afectat de restricțiile și măsurile de siguranță luate în contextul pandemiei, multe vouchere (tichete și carduri) de vacanță au rămas neutilizate. Vestea bună, însă, este că cei care doresc să se bucure de un sejur în țară încă mai pot achiziționa cazări cu voucherele nefolosite rămase din anii trecuți (2019 și 2020), înainte ca ele să expire.

Mai mult decât atât, Travelminit informează că ofertele de Black Friday, disponibile în data de 12 noiembrie pe promotii.travelminit.ro, vor putea fi achiziționate și cu vouchere de vacanță, un motiv în plus pentru a profita de oferte și de a-ți rezerva din timp, la prețuri accesibile, sejurul mult dorit.

Sursa foto: Travelminit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *