Trenurile Bucureşti – Constanţa circulă pe un singur fir după deraierea unui marfar care a distrus şi traversele liniei

grup feroviar roman locomotiva tren marfa

Trenurile de pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa circulă pe un singur fir între staţiile Dorobanţu şi Basarabi după ce în această dimineaţă vagonul unui tren de marfă privat a deraiat cu ambele boghiuri şi a afectat terasamentul liniei pe aproximativ 5 kilometri până când mecanicul de locomotivă a sesizat problema şi a reuşit să oprească.

„Pe raza Regionalei CF Constanța circulația trenurilor se desfășoară pe un singur fir între stațiile Dorobanțu – Basarabi, după ce un vagon din compunerea unui tren privat de marfă a deraiat la ieșire din stația Dorobanțu”, a precizat CFR Infrastructură. Deocamdată nu sunt înregistrate întârzieri pe M 800 Bucureşti – Constanţa, dar este posibil ca traficul feroviar să fie parţial restricţionat în timpul lucrărilor de reparaţii, deraierea distrugând schimbătoare de cale şi alte dispozitive de semnalizare.

De asemenea, trenurile nu circulă pe relaţia Medgidia – Tulcea de mai multe ore din cauza unui tren marfar care s-a defectat pe linia simplă între staţiile Cataloi şi Babadag. Pentru reluarea traficului feroviar se aşteaptă ca operatorul privat să retragă din linie trenul defect.

Sursa Foto: clubferoviar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *