Trenurile dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni vor opri şi la Parc Mogoșoaia

tren, cfr, aeroportul otopeni Sursa foto: G4

Trenul dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni va avea oprire și la stația Parc Mogoșoaia, din data de 15 iulie, a anunțat vineri CFR Călători. Compania nu a precizat dacă această oprire va crește durata călătoriei, în prezent de 18 minute.

Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord – Mogoșoaia – Aeroport Henri Coandă și pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia”, a anunțat CFR Călători, într-un comunicat.

Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei, cât biletul Gara de Nord-Aeroportul Otopeni.

Mersul trenurilor CFR Călători spre/dinspre Parc Mogoșoaia și biletele de tren pentru noua oprire vor fi disponibile începând cu data de 15 iulie 2021.

CFR Călători operează cu 60 de trenuri ruta București Nord-Aeroportul Henri Coandă, de la 1 iulie, după ce operatorul privat Regio Călători a renunțat la această rută.

Ruta mai este operată și de compania privată Transferoviar.

Sursa foto: G4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *