Twitter lucrează la introducerea de plăţi pe platforma de socializare

Redacția ian. 31, 2023 0 comentarii
Twitter

Twitter lucrează pentru a introduce plăţi pe platforma sa de socializare şi a început să solicite licenţe de la autorităţile reglementare, a relatat luni Financial Times, citând persoane familiare cu problema, transmite News.ro.

Noul şef Elon Musk împinge Twitter să creeze noi fluxuri de venituri, deoarece se confruntă cu o scădere a veniturilor din publicitate, după preluarea companiei, într-un acord de 44 de miliarde de dolari încheiat în octombrie.

Dezvoltarea caracteristicii de plăţi este condusă de Esther Crawford, director de management de produs la Twitter, potrivit publicaţiei, care a adăugat că aceasta devenise un locotenent cheie al lui Musk.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Musk a spus anterior că achiziţia Twitter va face parte dintr-un plan general pentru a crea ”aplicaţia bună la toate”, un serviciu care ar oferi reţele sociale, plăţi peer-to-peer şi cumpărături de comerţ electronic.

Înainte de preluarea de către Musk, Twitter a explorat, la începutul anului 2021, posibilitatea de a permite utilizatorilor săi să primească sfaturi sau plăţi digitale de la adepţii lor.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *