UPDATE Ciolacu susține că nu a avut o discuție cu reprezentanții din Qatar privind Tarom/ Ministrul Transporturilor: Căutăm soluții în a îmbunătăți serviciile Tarom

tarom Sursa foto: Facebook/Tarom

Update: Ministrul Turismului, Sorin Grindeanu, a declarat, în cadrul conferinței de presă din Qatar, că guvernul este în căutare de soluții în a îmbunătăți serviciile Tarom.

„Pe noi ce ne interesează este să scotem Tarom din această zona nefericită economic care, la rândul ei, are efecte în calitatea serviciilor pe care vrem să le îmbunătățim. Statul nu poate veni cu un ajutor de stat pentru că ceilalți jucători ar reclama. Și atunci trebuie să găsești investitori. Căutăm acest lucru și sper să și găsim. Luna aceasta ne va transmite acord și pe finalul lunii aprilie se va primi ajutorul de la Comisia Europeană de care se vorbește de aproape 3 ani de zile. Tarom are nevoie de mai mult pentru a se înscrie pe un trend ascendent. Căutăm soluții în a îmbunătăți serviciile Tarom”, a declarat Grindeanu, întrebat dacă au existat discuții privind vânzarea unui pachet minoritar al Tarom.

Știrea inițială: Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu a avut o discuție aplicată cu reprezentanții din Qatar privind vânzarea unui pachet minoritar de acțiuni al Tarom.

„Nu am avut o discuție aplicată privind Tarom”, a zis Ciolacu, în cadrul conferinței de presă din Qatar, fiind întrebat de jurnaliști de vânzarea acțiunilor companiei aeriene către Qatar.

Reacția vine în urma unor informații publicate inițial de Observator privind vânzarea Tarom unei companii aeriene din Emiratele Arabe Unite care ar putea deţine cel mult 49% din acţionariat.

Sursa foto: Facebook/Tarom

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *