Valea Prahovei, în topul preferințelor turiștilor pentru petrecerea sărbătorilor de Paște

Redacția apr. 18, 2022 0 comentarii
DN1 Valea Prahovei, Ploiesti, Brasov

Valea Prahovei se află în topul preferinţelor turiştilor pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, iar unităţile de cazare vin în întâmpinarea acestora cu oferte pentru toate buzunarele. Potrivit Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDTP), gradul de ocupare era de peste 80% la începutul lunii aprilie, scrie Agerpres.

Astfel, un sejur la Hotelul Marea Neagră de trei stele din Sinaia, în perioada 21-25 aprilie, costă 1.480 lei, fiind inclusă cazarea pentru 3 nopţi în camera dublă standard şi mic dejun inclus sau 1.840 de lei pentru 4 nopţi. Pachetul conţine şi întâmpinarea în noaptea de Înviere cu produse tradiţionale, prânz festiv de Paşte cu Open Bar şi muzică DJ.

De asemenea, la Hotel Internaţional de patru stele din Sinaia oferta pentru Paşte 2022 (22 – 25 aprilie) include cazare trei nopţi cu mic dejun la preţul de 2.460 de lei, iar pentru patru nopţi preţul este de 2.910 lei. Pentru camera dublă deluxe, trei nopţi costă 2.910 de lei, iar patru nopţi costă 3.510 lei. În acest preţ sunt incluse primirea în 23 aprilie cu ouă, cozonac şi vin roşu în noaptea de Înviere, brunch Pascal în 24 aprilie 2022, acces la Centru SPA şi loc de joacă interior special amenajat pentru copii.

Vila Camelia din Sinaia are, de asemenea, ofertă pentru sărbătorile pascale (22-26 aprilie) cu următoarele preţuri şi servicii incluse: cazarea în camera dublă la preţul de 1.225 lei de persoană. Oferta include mic dejun, întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paşte şi taxele locale, muzică live şi brunch tradiţional a doua zi de Paşte.

Hotel Carpathia din Sinaia are oferte cu 10% reducere, preţul pachetului pentru trei nopţi în camera dublă matrimonială fiind de 2.340 lei, redus de la 2.601 lei. În acest preţ sunt incluse primirea tradiţională cu ouă roşii, vin şi cozonac în Noaptea Învierii, masă pascală în 24 aprilie 2022, cu meniu tradiţional, program artistic şi muzică live şi brunch în data 25 aprilie 2022, acces gratuit centru SPA.

Copiii până la 2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masă în cameră cu 2 adulţi plătitori fără a se solicita pat suplimentar, iar pentru cei cu vârste între 2-7 ani neîmpliniţi se achită tariful de 410 lei/copil/sejur. Preţul include cazarea în camera părinţilor şi serviciile de masă – fără pat suplimentar. Pentru copiii între 7 şi 12 ani se achită tariful de 600 lei/copil/sejur. Preţul include cazarea în camera părinţilor şi serviciile de masă şi pat suplimentar. Copiii peste 12 ani şi adulţii achită 800 lei/sejur, include masă şi pat suplimentar.

Toate aceste unităţi de cazare pentru ofertele Sărbătorii Pascale primesc plata şi prin carduri sau tichete de vacanţă.

Asociaţia precizează că la spitalul Sandconfind din Poiana Câmpina tratamentele se pot plăti cu tichete de vacanţă. APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT.

Sursa foto: Imagini din dronă, CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.