Vox Property Group a închiriat aproape 5.000 mp din clădirea de birouri Vox Technology Park și va finaliza Vox Vertical Village cu o finanțare de 10,5 mil. euro de la CEC

Vox Vertical Village - randare

Vox Property Group, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din zona de vest a țării, a închiriat 4.650 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park, proiect finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania a obținut și o finanțare de 10,5 milioane de euro de la CEC pentru finalizarea Vox Vertical Village.

Cele mai importante contracte semnate în 2021 au fost reprezentate de extinderea spațiului ocupat de gigantul indian IT Tech Mahindra cu 1.400 de metri pătrați de birouri și de spațiile închiriate de către compania de construcții Porr Construct, producătorul automotive Vitesco Technologies și operatorul de telecomunicații Vodafone.

Vox Property Group a obținut și o finanțare de 10,5 milioane de euro de la CEC Bank, sumă care va fi utilizată pentru finalizarea proiectului rezidențial de lux Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a celui de birouri.

”Ultimii doi ani au adus finalizarea a peste 10.000 de locuințe în Timișoara și localitățile limitrofe, însă mai puțin de 2% dintre acestea pot fi catalogate ca fiind premium și de lux. Vox Vertical Village este cel mai relevant proiect programat spre livrare pe segmentul de lux în 2022 în oraș, iar finanțarea obținută va fi utilizată pentru îndeplinirea obiectivelor companiei. Aproape 12.500 de apartamente și case au fost vândute în Timiș în 2021, cu peste 50% comparativ cu anul anterior, iar pentru 2022 estimăm rezultate la fel de bune”, a declarat Cristian Gheran, Project Owner Vox Vertical Viilage.

Ansamblul rezidențial Vox Vertical Village va reuni 120 de locuințe într-o clădire cu zece etaje, programată spre finalizare la sfârșitul acestui an. Proiectul presupune și dezvoltarea unei ‚păduri pe verticală’, peste 1.000 de arbuști și diferite plante urmând a fi plantați atât în interiorul proiectului cât și pe terasele locuințelor.

Sursa foto: Vox Property Group

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *