2.000 de locuințe din Cosmopolis sunt private de serviciile de furnizare internet

Cosmopolis Sursa foto: Opus Land Management

Circa 2.000 de apartamente din proiectul rezidențial gigant Cosmopolis, dezvoltat de turcii de la Opus Land Management au rămas fără cablu și internet acum câteva zile din cauza unui conflict comercial între mai multe companii implicate.

Potrivit informațiilor primite de Economedia, abonații care aveau contract cu Reva Activ, care furniza semnal de la Rcs Rds (Digi) au rămas fără internet, după ce acesta a fost tăiat. De altfel, potrivit dezvoltatorului, azi se va derula un proces între Reva Activ și Digi, în urma căruia este așteptată o ordonanță președințială.

Mai mult, Opus Land a semnat cu alt operator pentru oferta de internet și cablu, iar aceștia deja au început să monteze echipamentele necesare pentru furnizarea de internet.

Petiția locuitorilor din Cosmopolis

 

Locuitorii afectați din Cosmopolis au inițiat și o petiție, prin care refuză contractul cu celălat operator și spun conform surselor Economedia că vor să aibă de ales între furnizori. Iar problema e cu atât mai gravă cu cât a început școala (o parte online), iar unii angajați lucrează de acasă.

Pe de altă parte, deși dezvoltatorul spune că e o dispută comercială, din care nu face parte, reprezentanții Digi spun că au fost împiedicați să intre pe teritoriul complexului rezidențial, cel puțin pe perioada procesului.

Evident, faptul că sunt privați de internet de câteva zile a încins rapid spiritele, iar o parte dintre locuitorii afectați vor să-și caute dreptatea în instanță.

Cosmopolis a ajuns în prezent la peste 4.400 de locuinţe finalizate şi are o comunitate care numără peste 12.000 de locuitori.

Sursa foto: Opus Land Management

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *