Monsson, deținut de „regele eolienelor” Emanuel Muntmark, a primit autorizație de la ANRE pentru un parc hibrid, eolian și fovoltaic și instalație de stocare de energie

parc solar, panouri solare, panouri fotovoltaice Sursa foto: Rezolv Energy

Monsson, deținut de „regele eolienelor” Emanuel Muntmark, a primit autorizație de la ANRE pentru realizarea unui proiect compus dintr-un parc eolian, parc fotovoltaic și instalație de stocare de energie.

„Autorizaţie de înfiinţare solicitată de societatea MONSSON SRL pentru realizarea noii capacităţi energetice și a instalaţiilor de stocare a energiei adăugate unor astfel de capacități de producere, Centrala Electrică Generatoare din Surse Regenerabile (CEE+CEF cu IS) Galbiori 3”, potrivit documentului de la ANRE.

Reprezentanții Monsson spuneau în trecut despre intenția de a instala un parc hibrid, ecolian și fotovoltaic, cu „cea mai mare baterie din România în momentul de față, 30 MW x patru ore”.

Monsson, cel mai mare dezvoltator de proiecte de energie verde din România, este un jucător major în domeniul energiei regenerabile şi a apei din 2004, cu proiecte de peste 7.000 MW în dezvoltare.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: