Directorul general al Compa Sibiu, despre circulația închisă pe Valea Oltului: Trebuie să ne facem toți treaba, eu trebuie să aduc lucrători la Sibiu de 3 ori pe zi. Introduceți trenuri!

Ioan Deac Compa Sibiu

Ioan Deac, directorul general al Compa Sibiu, cea mai mare fabrică din Sibiu cu capital autohton, spune că închiderea circulației pe Valea Oltului îl afectează pentru că trebuie să aducă muncitori de pe Valea Oltului la Sibiu de 3 ori pe zi. El a cerut ministrului Transportului să introducă mai multe trenuri pe zi pentru acești lucrători.

„Eu vă înțeleg și înțeleg ce spuneți și ce doriți, însă trebuie să găsim împreună o cale să ne facem toți treaba. Eu trebuie să produc bunuri pe care transportatorii să le transporte. Eu trebuie să aduc lucrători de 3 ori pe zi la Sibiu. Propunerea mea este să introduceți trenuri dimineață, la amiază și seara, să ducă oamenii din zona asta la Sibiu, să ajungă la 7, la 15 și la 23 în Sibiu. Și trenuri să vină înapoi”, a declarat el, la o conferință de presă susținută de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu pe Valea Oltului.

Ioan Deac susține că nu doar compania sa are această problemă, ci și alte companii, precum Continental și Boromir.

Ioan Deac spunea anul trecut pentru Turnul Sfatului că, pentru a completa necesarul de forță de muncă al Compa, societatea apelează și la aproximativ 800 de navetiști, care vin „din Oltenia, dar și de lângă Brașov”.

Compa Sibiu este o companie specializată în producția de subansamble și piese auto din România și are circa 2.000 de angajați.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Comments are closed.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.