Premierul se întâlneşte cu reprezentanţii asociaţiilor de nevăzători, care protestează în fața Guvernului

Premierul Marcel Ciolacu îi va primi, joi, la ora 12.00, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii asociaţiilor de nevăzători care protestează în faţa Guvernului, potrivit unei precizări a Executivului, transmite Agerpres.

Asociaţia Nevăzătorilor din România a organizat un protest joi, în Piaţa Victoriei, principala nemulţumire fiind legată de pensii.

“Nevăzătorii sunt membri în Federaţia Consiliul Naţional al Dizabilităţii din România. Facem aceleaşi demersuri până la rezolvarea acestor încălcări ale drepturilor omului. (…) Este umilitor că suntem obligaţi să trecem prin aşa ceva. Nu s-a întâmplat nimic (n.r. – la mitingul organizat săptămâna trecută). Nici măcar nu au coborât sau nu au trimis pe cineva din Guvern să spună că putem merge la discuţii. (…) Am depus propunerile noastre pe care le-am şi prezentat public şi nu s-a întâmplat absolut nimic. (…) Nu au respect faţă de noi, suntem desconsideraţi. Ceea ce ne oferă ei, un ajutor social, nu este decât acelaşi principiu de a ne ţine izolaţi social. (…) Cei care au făcut un efort supraomenesc sunt cei pedepsiţi acum, sunt cei îngenunchiaţi de această lege”, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România, Daniela Tontsch.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.