Grecii de la Jumbo intră pe piața din Cluj și vor deschide un magazin în viitorul ansamblu imobiliar Rivus, dezvoltat pe fosta platformă industrială Carbochim

Foto: Jumbo / Sursa: Facebook

Retailerul grec de jucării şi articole pentru casă Jumbo va deschide primul magazin din Cluj-Napoca în viitorul ansamblu imobiliar Rivus, dezvoltat pe fosta platformă industrială Carbochim, de către companiile Iulius și Atterbury Europe.

Magazinul Jumbo se va întinde pe aproximativ 8.000 mp, unde se vor găsi jucării, articole pentru bebeluși, produse de birotică și papetărie, decorațiuni, produse sezoniere și obiecte de uz casnic.

„Suntem bucuroși să anunțăm primul retailer pe care îl vom aduce mai aproape de clujeni, prin proiectul Rivus. Jumbo este un brand foarte așteptat de clujeni, după cum a reieșit din studiile și consultările pe care le-am realizat pentru a înțelege cât mai bine publicul local, situându-se în top 3 cei mai doriți și așteptați retaileri. Jumbo este o premieră pentru portofoliul nostru de parteneri”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius.

Grupul Jumbo este prezent în România cu 19 magazine, dintre care 5 în București-Ilfov, două în Oradea și câte un magazin în orașele Timișoara, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov, Craiova, Sibiu și Iași. Compania deține și magazinul online E-Jumbo.

„Parteneriatul cu IULIUS privind dezvoltarea unui nou magazin în România, în Rivus Cluj-Napoca, reprezintă o decizie strategică, care susține materializarea obiectivului nostru de a ne menține și consolida poziția dominantă pe piață, pe segmentul retailului de jucării, produse de birotică și papetărie și alte articole conexe. Vânzările Jumbo din România sunt pe un trend ascendent, ceea ce confirmă interesul crescut de care se bucură conceptul în această țară și ne bucură faptul că am reușit să identificăm oportunitatea de a fi prezenți și în unul dintre cele mai mari și mai active orașe din România. Pentru că, într-adevăr, considerăm prezența în proiectul Rivus o oportunitate, cunoscând dorința clujenilor de a avea acces la produsele Jumbo și în orașul lor, dar și beneficiile pe care le va genera prezența într-un concept mixed-use de o atât de mare diversitate și complexitate”, a spus Apostolos Vakakis, proprietarul rețelei de magazine Jumbo.

Proiectul prin care fosta platformă industrială Carbochim din Cluj se va transforma în ansamblu imobiliar este în etapa de obținere a autorizației de construire, precizau recent reprezentanții dezvoltatorilor, Iulius și Atterbury Europe, care anunță noul nume al dezvoltării: Rivus. Prima etapă a lucrărilor, cea de dezmembrare a fostelor hale industriale, este aproape de finalizare, acesta fiind un demers independent de procesul de avizare și autorizare a noului proiect. O parte dintre vechile clădiri sunt incluse în concept.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.