Grupul City Grill se extinde în Cluj unde preia pachetul majoritar al celor şase restaurante Marty

Marty Cluj

Grupul de restaurante City Grill anunţă că se extinde în Transilvania prin parteneriat cu grupul de restaurante Marty, City Grill urmând să deţină pachetul majoritar de acţiuni, transmite News.ro.

”Grupul de restaurante City Grill, jucător autohton din industria HoReCa, se extinde în Transilvania prin parteneriat cu grupul de restaurante Marty, City Grill urmând să deţină pachetul majoritar de acţiuni”, anunţă grupul.

În cadrul parteneriatului dintre cele două grupuri din piaţa HoReCa, fondatorii Marty Restaurants continuă să gestioneze operaţiunile restaurantelor Marty din Cluj Napoca.

„Extinderea Grupului City Grill în afara Bucureştiului, începută acum prin parteneriatul cu Marty Restaurants din Cluj, marchează o direcţie strategică importantă pentru noi, o intenţie pe care o avem de ceva vreme, dar pentru care am căutat momentul şi partenerul potrivit. Fondatorii şi echipa Marty ne-au convins că am găsit ceea ce căutam, iar după multiple discuţii pe parcursul a doi ani, am preluat cu încredere pachetul majoritar, urmând ca echipa locală să continue să administreze cele 6 restaurante din perspectiva operaţională si sub acelaşi brand Marty”, spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante şi cafenele sub brandurile Pescăruş, Hanul Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill, Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc şi La Boheme, primul hotel din portofoliu.

Fondat în 1999, Marty Restaurants are peste două decenii de activitate în domeniul ospitalităţii, având 6 restaurante în Cluj-Napoca.

Cele mai apreciate preparate culinare din restaurantele Marty sunt: supa crema roşii, chicken milanese pasta, 8 hours slow cooked brisket, award winning original cheesecake şi cookitza.

În urma parteneriatului strategic dintre Grupul CityGrill şi Marty Restaurants, operaţiunile celor 6 restaurante Marty din Cluj, cu o capacitate totală de 1.321 de locuri, vor fi în continuare conduse de echipa locală, expertiza acesteia urmând să fie adusă de Grupul City Grill.

Grupul City Grill este unul din cei mai mari jucători din industria restaurantelor, fondat în 2004.

Fondat în 1999, Marty Restaurants operează 6 de restaurante în oraş. Din Grupul Marty mai fac parte şi centre de delivery, dar şi o franciză Marty deschisă în Oradea.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.