Compania aeriană HiSky a lansat zborul București – Paris, cu aterizare pe Charles de Gaulle

paris franta Sursa foto: Pexels / Chris Molloy

Compania aeriană HiSky a lansat luni, 14 octombrie, zborul București – Paris, cu trei frecvențe pe săptămână. Aeronavele vor ateriza pe aeroportul principal, Charles de Gaulle (CDG), cel mai mare aeroport al Franței și unul dintre principalele noduri europene, pentru zborurile cu conexiune, amplasat la o distanță mai mică de centru orașului.

Cursa inaugurală a avut loc pe data de 14 octombrie, urmând ca după lansare, noua rută să fie disponibilă în fiecare zi de luni, miercuri și vineri.

Prețul de lansare anunțat de compania aeriană pentru un segment de zbor este de 59 euro.

Durata unei călătorii directe din București către Paris va fi de trei ore, iar zborurile vor fi operate cu una dintre cele aeronavele din familia Airbus A320 pe care compania le deține în portofoliu.

Până astăzi, doar patru companii aeriene ofereau opțiunea de călătorie directă, din București către Paris, dintre care două sunt low-cost, cu dezavantajul major al aterizării pe aeroporturile secundare, aflate la mare distanță de oraș. Am considerat că pasagerii au nevoie de o alternativă accesibilă, pentru a călători cu o companie de linie. Așa cum am făcut cu toate rutele regulate pe care am ales să le deschidem, am analizat și interesul pe care românii îl au pentru Paris, dar și profilul și obiceiurile pasagerilor, care optează pentru această destinație. Astfel, pentru pasagerii de business, dar și pentru cei care accesează destinația pentru un city-break de numai câteva zile, am considerat că aeroportul principal este opțiunea care oferă cel mai eficient transfer către oraș. Mai mult, Charles de Gaulle este și un important nod de conexiune, către destinații care nu sunt momentan accesibile direct din România. Așadar, inaugurarea de azi nu este decât un nou pas în direcția cu care pasagerii noștri deja s-au obișnuit, servicii de cea mai bună calitate, dezvoltate exact pe nevoile lor”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.