Importurile de carne de pui din Brazilia au ajuns să depășească importurile de carne de pui din Ucraina, după ce ministerul Agriculturii de la București a impus restricții acestora din urmă, conform unei analize publicate pe site-ul G4Food.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

Decizia a fost luată în octombrie 2024, prin adăugarea cărnii de pasăre și a ouălor pe lista produselor agroalimentare din Ucraina supuse licențierii de import, potrivit OUG 84/12 octombrie 2023.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a declarat la acea vreme că ”niciun gram de carne de pui şi niciun ou din Ucraina nu vor intra pe teritoriul României pentru comercializare, dacă nu există licenţă de import”.

Analize Economedia

om robot industria automotive
studenti, universitate, academie, absolventi
Piața de curierat, România, Cargus, Sameday, Fan Courier, Profit net, Cifră de afaceri, Pachet
Fermier cu legume
Linie asamblare uzina Dacia Mioveni (4)
Imagine apa piscină
Job, căutare de job, șomeri, tineri șomeri
Knauf Insulation, fabrica vata minerala sticla
George-Simion-Nicusor-Dan (1)
Steaguri Romania si UE
bani, lei, finante, bancnote, euro, 5 lei
bec iluminat, becuri
piata auto, uniunea europeana, romania
recesiune
sua dolari drapel ajutor steag flag us bani karolina-grabowska-4386425
Piata 9 restaurant
recesiune
tineri programatori foto
Corinthia
criza de ouă din SUA
2265634-800x534
retea electrica - Transelectrica
digitalizare, calculator, cod, programare
statele unite, sua, washington, china, beijing, putere, geopolitica, razboi economic comercial, sanctiuni economice
antreprenoare, femeie, business, tech
tineri joburi IUF- The International University Fair
parc nufarul
economie razboi bani
romania germania
Concedieri scaderi economie

Potrivit OUG 84/2023, ”Operațiunile de import de produse agricole cu origine din Ucraina de către operatorii economici ( … ) se realizează numai în baza acordului  emis de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”.

Citește continuarea articolului pe G4Food….