Operatorii Promenada Mall anunță că au finalizat prima etapă a procesului de reamenajare a zonei de foodcourt și adaugă pe lista chiriașilor opt nume noi. Trei restaurante se redeschid în spații modernizate, începând cu luna octombrie. Transformarea foodcourt-ului de 1000 de metri pătrați include schimbarea mobilierului și a întregului design.
Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:
- articolul continuă mai jos -
Noile unități aduc preparate mexicane, burgeri sau preparate japoneze: Quickshot by Trickshot, Taco Bell, Hesburger, KO RAMEN și Wendy’s. Cel din urmă se va deschide pe 23 octombrie.
În perioada următoare urmează alte inaugurări: Eggspress (21 octombrie), cu opțiuni pentru mic-dejun și gustări rapide; Boiler Coffee (noiembrie), care îi va întâmpina pe clienți cu cafele de specialitate. Gattini Pasta se va deschide în curând, cu meniuri italiene.
Tot sub noul concept, au fost redeschise, în spații modernizate, Pep&Pepper și Nikos Greek & Fast, iar în curând urmează și restaurantul vietnamez, Toan’s.
Lucrările au început în vara acestui an, se desfășoară etapizat și vor fi finalizate în 2026.
Potrivit reprezentanților centrului comercial, foodcourt-ul este cea mai populară zonă de relaxare dintr-un mall.
Designul noului concept este semnat de arhitectul Cristian Corvin, recunoscut pentru proiectele sale premiate în domeniul HoReCa, și combină tonuri naturale, accente urbane și mobilier custom-made, reinterpretând stilul „American Diner” într-o notă modernă și prietenoasă, spun reprezentanții mall-ului.