Abatorul Periș are undă verde de a prelua trei unități de procesare și comercializare a cărnii ale Grupului Cathedral/Alin Zamfira intră în acționariatul Abatorul Periș cu o participare de 40%

Abatorul Peris Sursa: Abatorul Peris

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Abatorul Periș S.A. intenționează să preia companiile Almado Total Distribution S.R.L., Cathedral Distribution S.R.L. și Policalita S.R.L. de către Abatorul Periș, potrivit unui comunicat de presă.

Abatorul Periș produce și comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și comercializează cu amănuntul produse din carne proaspătă și procesată.

Almado comercializează cu amănuntul produse de carne proaspătă și procesată, iar Cathedral și Policalita comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și procesată. Companiile aparțin lui Alin-Georgian Zamfira.

Abatorul Periș SA, cel mai mare procesator al porcilor și cărnii de porc din sud-estul țării, a anunțat la finalul anului 2023 preluarea a trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira.

Tranzacția este pe bază de schimb de acțiuni în urma căruia Alin Zamfira intră în acționariatul Abatorul Periș SA cu o participare de 40%, urmând să dețină funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.

Grupul Cathedral și-a început activitatea în anul 2015 din dorința de a aduce în marile lanțuri de magazine produse cu specific românesc. Astăzi, din Grup fac parte două unități specializate de procesare a cărnii, Cathedral Distribution SRL și Policalita SRL, precum și Almado Total Distribution SRL care deține o rețea de 12 magazine specializate în judetele Buzău, Vrancea și Bacău. Afacerea consolidată generează venituri de aproximativ 40 milioane euro pe an, având peste 300 de angajați.

Sursa: Abatorul Peris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *