Alpha Bank România a finalizat preluarea operațiunilor de retail ale Orange Money România

Alpha Bank Romania

Alpha Bank România a anunțat luni că a finalizat preluarea operațiunilor Orange Money România, începând cu 12 ianuarie 2024, dată la care operațiunile de retail au fost preluate.

Tranzacția a presupus transferul ecosistemului digital Orange Money local, care include platforma mobilă fintech, clienții și portofoliul de produse din România, precum și partenerii, furnizorii și echipa care gestionează operațiunile financiare mobile.

Clienții Orange Money Romania vor continua să beneficieze de produsele și serviciile existente, fără modificări ale beneficiilor și condițiilor contractuale, urmând să obțină în plus acces la întreaga ofertă de servicii bancare a Alpha Bank Romania, transmite banca.

Prin integrarea activităților de retail ale Orange Money, Alpha Bank Romania își extinde semnificativ atât baza de clienți cât și oferta de soluții digitale, devenind astfel un jucător important în sectorul bancar digital din România.

Odată cu finalizarea tranzacției, specialiștilor Alpha Bank li s-au alăturat angajații Orange Money Romania.

„În urma parcurgerii tuturor etapelor prevăzute din punct de vedere legal, suntem bucuroși să anunțăm finalizarea procesului de preluare a operațiunilor locale ale Orange Money de către Alpha Bank Romania. Astfel, continuăm să îmbinăm tradiția, inovația și flexibilitatea care ne caracterizează, adăugând agilitatea și competențele Orange Money pentru a oferi clienților noștri o experiență digitală superioară. Multumesc echipelor Orange Money și Alpha Bank pentru efortul depus în îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Sergiu Oprescu, Președinte Executiv al Alpha Bank Romania și Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank Group.

Comentarii

  1. Singura ‘Traditie’ e sa plateasca Statele cvasi-integral atunci cand acestea dau Faliment din fel si fel de motive mai capitaliste..

    Evident, nu-i obliga nimeni vreodata sa restituie toti acei Bani, miliarde de ‘man-hours’ naruite.

    O Istorie a Falimentului Sistemului Bancar Global ar fi inalt recomandata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *