Amazon cere angajaților din SUA care lucrează în logistică să se vaccineze complet până pe 18 martie dacă vor să primească concediu medical plătit în caz că se îmbolnăvesc de COVID

amazon românia sursa foto: Facebook

Amazon a informat angajații din SUA care lucrează în logistică trebuie să raporteze că sunt complet vaccinați până pe 18 martie dacă doresc să primească concediu plătit în cazul în care se îmbolnăvesc de COVID, scrie Reuters.

De asemenea, compania a mai spus că angajații complet vaccinați ar putea lucra fără să mai poarte măști începând de vineri, așa cum permit reglementările locale. Retailerul online a luat această decizie ca urmare a scăderii ratei cazurilor de coronavirus în SUA, creșterii ratei de vaccinare și pe baza recomandărilor specialiștilor.

„Acesta este un semn pozitiv că putem reveni la calea către normalitate”, se arată în mesajul companiei transmis vineri angajaților.

Compania a fost supusă unui control pe parcursul pandemiei deoarece angajații au raportat că Amazon nu a luat suficiente măsuri pentru a-i proteja.

La 31 decembrie, Amazon avea un număr de angajați cu normă întreagă și part-time de peste de 1,6 milioane la nivel mondial.

sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *