ANAF și-a redefinit portofoliul de mari contribuabil

Redacția nov. 25, 2021 0 comentarii
anaf, fisc, sediu anaf, sigla anaf

Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) și-a redefinit portofoliul de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecţie. Astfel, de la 1 ianuarie 2022, vor exista 3.364 de mari contribuabili, transmite News.ro.

”Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.1721/2021, privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agenţia a revizuit criteriile de selecţie a acestora. Ca urmare a acestor reglementări, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administraţi la nivelul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili”, a transmis, joi, ANAF.

Sursa citată a precizat că noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OpANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Infopublice, şi pe pagina de internet a direcţiei generale.

Contribuabilii vizaţi de reîncadrare vor fi informaţi prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcţiei Generale de Administrare a Marilor

Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenţiei, cu privire la noua arondare.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *