Antreprenorul Bogdan Iliescu a lansat BankSpot, intermediar între client și bancă în procesul de creditare

bankspot Sursa foto: BankSpot

Antreprenorul Bogdan Iliescu a lansat BankSpot, prima platformă din România ce reprezintă intermediarul dintre client și bancă în ceea ce privește procesul de creditare.

Prin intermediul platformei, clienții pot încărca dosarele de credit online printr-un formular și astfel economisesc timp, evitând drumurile îndelungi către sediile băncilor și așteptarea răspunsurilor pentru credite. Principalul obiectiv al Bankspot este acela de a simplifica procesul de schimb de informații dintre client și bănci, fiind ajutorul pe care orice persoană fizică și-l dorește atunci când vrea să acceseze rapid o formă de credit.

Noutatea pe care o aduce platforma BankSpot constă în oferirea beneficiilor nu numai clienților, ci și băncilor sau brokerilor. Astfel, băncile au acces la mai multe lead-uri, clienții pot solicita ofertele mai multor bănci printr-o singură aplicare, iar brokerii se pot adresa simultan mai multor instituții bancare.

Datorită validării în piață a prototipului Bankspot, compania a demarat deja procedurile pentru atragerea de noi investiții pentru dezvoltarea platformei, pentru diversificarea sistemelor care să eficientizeze interogările standard, a pachetelor de creditare și pentru derularea parteneriatelor cu majoritatea băncilor importante din România. În curând, Bankspot va extinde serviciile și pentru persoanele juridice și va fi disponibil ca aplicație pentru telefoanele mobile.

„Am creat Bankspot din dorința de a simplifica procesele de creditare între clienți și bănci, de a economisi timp utilizatorilor și de a reduce la minim formalitățile. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și ne bucurăm să aducem plus valoare sistemului bancar prin digitalizarea și furnizarea dosarelor de creditare pentru ca procesul de obținere a unui credit să devină mult mai simplu și mai rapid”, a spus Bogdan Iliescu, fondator Bankspot.

Cei care pot apela la serviciile platformei sunt persoanele fizice care au nevoie de o formă de creditare, brokerii care își doresc să vină în întâmpinarea creditorilor și băncile care doresc să eficientizeze procesul de creditare și de gestiune a lead-urilor.

Tipurile de credite care pot fi accesate prin intermediul Bankspot sunt creditele de nevoi personale cu sau fără garanție imobiliară sau refinanțările pentru creditele de nevoi personale cu sau fără garanție imobiliară.

Avantajele utilizarii platformei Bankspot sunt obținerea de oferte pentru creditele solicitate de la toate băncile partenere simplu și rapid, cu 0 costuri, eficientizarea procesului de decizie și compararea ofertelor băncilor pentru o alegere informată.

Sursa foto: BankSpot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *