Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI Romania, a cumpărat compania de audit Simad Contex

Andrei Botiș, CEO Appraisal & Valuation SA (NAI Romania)

Appraisal & Valuation SA (deținătorul brandului NAI Romania) a achiziționat Simad Contex, companie de audit și contabilitate din Timișoara cu peste 150 de clienți activi. La jumătatea anului 2021, Simad Contex  a raportat un profit de 20% din cifra de afaceri, iar previziunile până la finalul anului financiar 2021 se încadrează într-un trend ascendent, profitul raportat urmând să se situeze în jurul valorii de 30%.

„În majoritatea cazurilor, antreprenorii ajung la noi nemulțumiți fiind de serviciile actuale de contabilitate. Nu poți schimba trecutul, însă îți poți învăța lecția ca să mergi mai departe pe drumul tău, iar lecția a fost de fiecare dată aceeași: ai grijă pe ce mână lași documentele și implicit viitorul firmei tale,” a declarat Simona Puiuleț, expertul contabil care conduce Simad Contex.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București.

Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Sursa foto: Appraisal & Valuation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *