Ascendia va participa în programul Microsoft for Startups Founders Hub prin care va putea accelera integrarea tehnologiile de inteligență artificială OpenAI pentru a dezvolta noul său produs

Redacția feb. 7, 2023 0 comentarii
Creier - inteligență artificială Pixabay

Compania de e-learning Ascendia, listată la Bursa de Valori București, anunță acceptarea LIVRESQ în Microsoft for Startups Founders Hub pentru a accelera integrarea tehnologiilor de inteligență artificială OpenAI în funcționalitățile de bază ale editorului educațional produs de companie, potrivit unui anunț de la BVB.

Ca parte a beneficiilor din program, Ascendia va primi acces gratuit la echipa OpenAI pentru a dezvolta integrările pentru LIVRESQ. Noile funcționalități îmbunătățite cu inteligență artificială vor fi lansate în al doilea trimestru al anului 2023.

Tehnologiile OpenAI, ce stau inclusiv la baza ChatGPT, implementate în LIVRESQ, vor ajuta designerii instrucționali și profesorii să dezvolte cursuri e-learning și lecții interactive, mult mai ușor și mai repede, eliminând substanțial din munca repetitivă și accelerând procesul de dezvoltare. Noile funcționalități îmbunătățite cu inteligență artificială vor fi lansate în al doilea trimestru al anului 2023.

Ca parte a beneficiilor din program, Ascendia va primi acces gratuit la echipa OpenAI pentru a dezvolta integrările pentru LIVRESQ.

Microsoft for Startups Founders Hub este un program dedicat start-up-urilor inovatoare, care oferă acces la tehnologii și expertiză Microsoft, precum și la o rețea globală de parteneri și investitori.

LIVRESQ, produsul companiei, este un editor de cursuri online și lecții interactive din România, cu peste 33.000 de creatori din 6380+ instituții și companii. LIVRESQ este de asemenea implicat în dezvoltarea de conținut educațional pentru proiectul național EduLib pentru revoluționarea învățământului românesc din ultimii ani, un proiect de peste 40 milioane euro aflat în dezvoltare.

Foto: Creier - inteligență artificială. Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *