Avon anunță lansarea programului de franciză la nivel național

Foto magazin AVON

Avon anunță lansarea programului de franciză la nivel național, arată compania într-un comunicat de presă. Magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail.

„Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor accesa un model de business solid și coerent, cu sprijin în alegerea locației, dezvoltarea unui branding eficient, sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și administrarea afacerii”, potrivit comunicatului.

Conform companiei, pe întreg parcursul parteneriatului, Avon oferă un suport complet în materie de asistență operațională și management, asigurandu-se că abilitățile antreprenoriale ale partenerului sunt completate și întărite de strategiile Avon. Acesta include accesul la procese și metode de management performante și automatizate, menite să faciliteze eficiența și să maximizeze potențialul de succes în cadrul francizei.

„Modelul de business Avon este gândit pentru a funcționa atât în format de magazin, cât și în cel de tip stand insulă comercială”, se mai menționează în comunicat.

Sursă foto: Avon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *