Belgienii de la Speedwell au primit autorizația de construcție și vor porni lucrările proiectului logistic SPACEPLUS

SpacePlus Sursa foto: Dunwell

Dezvoltatorul Speedwell a obținut autorizația de construire pentru primul său proiect industrial, SPACEPLUS. Lucrările de construcție pentru primul depozit vor demara în curând, iar termenul de livrare este Q2 2022.

SPACEPLUS, lansat anul acesta, se adresează IMM-urilor care sunt în căutare de soluții flexibile de depozitare, dar și de servicii și opțiuni extra. Conceptul oferă spații de închiriat pentru activități de depozitare sau de producție ușoară.

Primul depozit va pune la dispoziția chiriașilor un total de 10.000 mp de spații de închiriat, cu suprafețe cuprinse între 400 și 600 de mp și o înălțime utilă de 6 metri. Pot fi închiriate și spații mai extinse, de până la 2.000 mp, prin cumularea mai multor unități. Spațiile de depozitare vor beneficia de încălzire, amenajare de spații de birouri și sprinklere.

Speedwell își dorește să transforme SPACEPLUS într-un brand cu acoperire la nivel național, cu locații în cele mai mari orașe din România. Primul depozit este localizat în zona de nord-vest a Bucureștiului, are acces direct către și dinspre centrul orașului și se află în proximitatea ieșirii spre autostrada A1.

Având în vedere obținerea autorizației de construire, lucrările vor demara în scurt timp, iar primele unități vor fi disponibile spre închiriere în Q2 2022.

Proiectul este dezvoltat în cooperare cu partnerul belgian LCV, iar pentru închirierea spațiilor de depozitare, Speedwell colaborează cu Dunwell, singura agenție imobiliară specializată în brokeraj industrial din România.

“Suntem nerăbdători să demarăm lucrările de construcție pentru SPACEPLUS. Lansarea unui produs și intrarea pe un segment nou de piață vin la pachet cu mult entuziasm care ne însoțește în toate etapele procesului. Credem cu tărie în proiectul nostru și suntem încrezători că va oferi servicii care vor acoperi nevoi importante, dar încă neacoperite ale IMM-urilor”, declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, Miro și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea și, mai nou, SpacePlus.

Sursa foto: Dunwell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *