BMW a prezentat la IAA Munchen conceptul i Vision Circular, care ar putea intra în producție abia în 2040

bmw Sursa foto: BMW

BMW a prezentat la IAA Munchen i Vision Circular „o mașină durabilă a viitorului” construit aproape în întregime din materiale reciclabile, după cum a arătat CEO-ul Oliver Zipse.

„Mașina electrică cu patru locuri arată mentalitatea constructorului atunci când vine vorba de mobilitate durabilă”, a spus Zipse.

Designul său este optimizat pentru a utiliza materiale care au finalizat deja un ciclu de viață al produsului alături de materii prime organice, iar bateria solidă a conceptului este 100% reciclabilă.

Zipse a spus, însă, că acest concept nu previzualizează viitoarele mașini electrice ale producătorului, bazate pe arhitectura Neue Klasse.

Sursa foto: BMW

În schimb, BMW urmărește producția unui model compact pentru anul 2040 cu conceptul i Vision Circular.

Șeful designului BMW, Adrian van Hooydonk, a declarat că acest concept arată ideile producătorului de automobile pentru a combina durabilitatea cu o nouă abordare de design circular care are o amprentă minimă asupra mediului.

Conceptul a fost conceput pentru a reduce complexitatea numărului de componente, grupuri de materiale și finisaje de suprafață, nu are grilaj cu cadru și dispar complet vopselele exterioare, pielea și cromul, de exemplu, a spus van Hooydonk.

Conceptul lung de 4.000 mm are aproximativ dimensiunea hatchback-ului i3 complet electric al producătorului. Designul său combină elemente SUV și monovolum. Din păcate, BMW nu a furnizat nicio informație tehnică cu privire la i Vision Circular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *