BREAKING Record istoric: Dolarul a trecut de 5 lei, un maxim al tuturor timpurilor

Carmen Radu sept. 22, 2022 1 comentarii
Dolari

Dolarul american a trecut, joi, de valoarea de 5 lei, pentru prima dată în istorie, fiind cea mai mare valoare a dolarului față de leu la cursul BNR.

Banca Națională a României (BNR) a publicat joi un curs de 5,0103 lei pentru un dolar, în creștere cu 0,68% de la 4,9764 lei, miercuri.

Moneda americană este peste nivelul euro, la cursul Băncii Naţionale.

Astfel, cursul euro a scăzut, BNR publicând un curs de 4,9412 lei pentru un euro, joi, în scădere cu 0,05% față de cursul de 4,9436 lei publicat miercuri.

Dolarul american a ajuns joi la un nou maxim din ultimele două decenii față de marile monede similare, după ce a fost propulsat de perspectivele obscure ale Rezervei Federale pentru ratele dobânzilor și după ce președintele rus Vladimir a ordonat prima mobilizare a țării după cel de-al Doilea Război Mondial. Dolarul este în mod normal o monedă refugiu în perioade tensionate din punct de vedere geopolitic.

pixabay.com

Comentarii

  1. Nu va impacientati, totul este fals…himera. Daca stati cuminti, lasati valul care s vaccinati cu prostia manipularii si totul se va redresa…daca si numai daca nu reactionati la prostie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.