București: 12 tramvaie noi de la Astra Arad, relocate de pe linia 25 vor circula, de miercuri pe linia 32 Alexandriei – Piața Unirii. Lucrări Termoenergetica în Militari și restricții pentru pasajul pietonal de la Eroii Revoluției

Tramvai Astra Linia 25

Cele 12 tramvaie noi de la Astra Arad care circulă pe linia 25 Giurgiului – Militari vor fi relocate de miercuri, 26 iulie, pe linia 32 Alexandria – Rahova – Piața Unirii ca urmare a lucrărilor Termoenergetica de pe bulevardul Timișoara. Linia 32 Depoul Alexandriei – Piața Unirii are ampriza separată cu garduri metalice pe o bună parte din traseu și este una dintre cele mai aglomerate linii STB din Capitală. De asemenea, vor fi restricții pe traseul liniilor 1 și 10 din cauza lucrărilor pe care le face Primăria sectorului 4 la pasajul pietonal subteran de la Eroii Revoluției (pasaj pietonal de legătură Metrorex – STB).

„Tramvaiele liniei 25 se muta pe linia 32, astfel, urmatoarea linie cu tramvaie noi este 32. Mutarea are loc din cauza inchiderii timp de 2 luni a liniei de tramvai pe Bulevardul Timisoara, pentru lucrari la termoficare. Dupa finalizarea lucrarilor, tramvaiele sosite intre timp in depoul Militari vor ramane pe linia 25, sau vor fi transferate pentru linia 32, inca nefiind clar cum se va face transferul. Va tinem la curent cu eventuale alte modificari. Odata cu inchiderea accesului depoului Militari, cele 12 tramvaie alocate liniei 10 vor fi mutate provizoriu la depoul Giurgiu”, a anunțat publicația de specialitate mobilitate.eu.

Următoarea liniei pe care vor fi introduse tramvaiele noi de la Arad este traseul 21 Moșilor – Colentina, linie cu mare flux de călători.

Astfel, luna iulie se incheie cu tramvaiele repartizate astfel:

– Linia 41 – 20 tramvaie
– Linia 32 – 12 tramvaie
– Linia 10 – 12 tramvaie
– Linia 1 – momentan sosite și recepționate în depoul Giurgiu 2 vagoane.

Comentarii

  1. Linia 25 ca turist este o linie bună. Dar linia 23 Calea Rahova este de neconceput. Nu merită să strice și linia 25. Data de 24 iulie 8 tramvaie nr 32 .Nici un tramvai nr.23. După 39 minute a apărut primul tramvai nr 23 . MULTUMESC BUCURESTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *