Call-center pentru clienţii City Insurance

Redacția sept. 29, 2021 0 comentarii
City Insurance

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR) a lansat, miercuri, un call-center şi o platformă online pentru sprijinirea clienţilor cu poliţe încheiate la City Insurance, informează UNSICAR.

Call-centerul este disponibil la numărul 0733.660.055 (număr cu tarif normal) iar platforma online este https://ghidcityinsurance.ro.

„Membrii UNSICAR vin astfel în întâmpinarea clienţilor cu poliţe încheiate la City Insurance şi a păgubiţilor acestei companii cu două canale de comunicare care furnizează 24 de ore din 24 răspunsuri documentate privind diferitele situaţii în care clienţii se pot afla. Call-center-ul poate fi accesat de orice client asigurat la City Insurance sau păgubit care ar urma să îşi recupereze prejudiciile în baza unei poliţe de Asigurare emise de această companie de asigurări, indiferent dacă persoana respectivă este client al unui broker membru UNSICAR sau nu”, se arată în comunicatul citat, potrivit Agerpres.

Ponderea poliţelor facultative gestionate de brokerii de asigurări în ultimii ani a crescut, ajungând la aproape 49% la finele anului 2020, de la 41% în 2016, în condiţiile în care volumul de prime brute intermediate a crescut constant în această perioadă.

La nivelul pieţei, brokerii deţin o pondere de 65% din volumul primelor subscrise, cifra fiind în creştere în ultimii ani, conform datelor de la finele primului trimestru al acestui an.

Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor (ASF) a decis, recent, retragerea autorizaţiei de funcţionare a City Insurance şi solicită deschiderea procedurii falimentului împotriva societăţii pe fondul nerespectării de către asigurător a indicatorilor de solvabilitate şi lichiditate.

City Insurance S.A. este principalul asigurător românesc, cu o cotă de piaţă de 17%. A fost înfiinţată în anul 1998 de către un grup de investitori şi are sediul central în Bucureşti. Societatea are 400 de angajaţi şi 42 de birouri şi filiale, oferind o gamă largă de asigurări generale.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări, organizaţie înfiinţată în anul 2000, reprezintă 80 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune şi de pregătire profesională. UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizaţie internaţională înfiinţată in 1937 care reuneşte asociaţiile profesionale naţionale ale intermediarilor în asigurări şi care este principalul partener de dialog cu intermediarii de asigurări pentru pentru instituţiile europene de reglementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.