Carrefour extinde serviciul de livrare rapidă Bringo în Arad, Bacău și Craiova

Poza (1)

Carrefour extinde serviciul de livrare rapidă, în 30 de minute, prin Bringo în Arad, Bacău și Craiova. Serviciul de livrare rapidă este acum prezent în cele trei orașe și în București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și Constața.

Clienții din aceste localități au posibilitatea de a comanda produse prin aplicația Bringo de la magazinele Carrefour Market și Express din proximitatea lor.

Acesta este cel de-al patrulea val de expansiune, ridicând la 48 numărul total de magazine în format Carrefour Market și Express care susțin serviciul de livrare rapidă în aceste nouă orașe.

În cazul noilor localități, serviciul se bazează deocamdată exclusiv pe magazine Express: în Arad, serviciul de livrare rapidă este disponibil în proximitatea magazinului din Piața Avram Iancu, în timp ce în Craiova – în vecinătatea magazinului din Str. Nicolae Iorga. Nu în ultimul rând, în Bacău, serviciul se bazează pe două magazine Express, din Str. Dumbravei, respectiv Str. Prieteniei. Cei doi parteneri vizează extinderea serviciului în toate cele trei orașe, astfel încât clienții să poată comanda din orice cartier, în regim rapid, produsele preferate de la Carrefour prin platforma Bringo.

„Vrem ca acest serviciu să acopere toate orașele mari din România până în vară”, a adăugat Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

Clienții au acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate prin intermediul livrării rapide, de 30 de minute, și beneficiază de același preț al produselor ca cel din magazinele fizice, întrucât platforma Bringo nu practică adaos comercial.

Costul comenzii este de 9,99 lei. Această opțiune se adaugă celei standard, de la supermarketurile Carrefour din cele trei orașe, cu livrare în 90 de minute și contra unui cost de 19,99 lei pentru fiecare comandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *