Casa din Florida a celebrului gangster Al Capone s-a vândut cu 10,75 milioane de dolari și va fi demolată

al capone

Casa de lux din Miami Beach, unde a trăit Al Capone, cunoscutul mafiot din Chicago, din 1928 până la moartea sa din 1947, a fost vândută recent unui dezvoltator imobiliar pentru 10,75 milioane de dolari și probabil va fi demolată, urmând ca în loc să fie construit un bloc cu două etaje.

În 1928, societatea politicoasă și conservatoare din Miami Beach a fost zguduită de vestea că infamul gangster, șeful criminalității din Chicago, Al Capone, a cumpărat o casă pe Palm Island. Spre consternarea părinților orașului, a organizațiilor locale și chiar a guvernatorului de stat, acesta a continuat să locuiască acolo, potrivit TopTenRealEstateDeals.com, până la moartea sa în 1947, iar soția sa, Mae, a ținut casa până în 1952. Cu toate acestea, a fost achiziționată recent de un dezvoltator pentru 10,75 milioane de dolari, care probabil o va dărâma și o va înlocui cu o casă modernă cu două etaje.

Al Capone a cumpărat casa din 1922 la un preț de vânzare de 40.000 de dolari, la doi ani după marele uragan din Miami din 1926 care a distrus o mare parte din oraș. Apoi a vărsat 200.000 de dolari – peste 3 milioane de dolari în dolarii din 2021 – pentru a instala o casă de poartă, un perete înalt de 7 metri, proiectoare, cabană și grotă de stâncă de corali.

Pentru o securitate suplimentară, el a pus paznici la etajul al doilea al cabanei pentru a-l proteja de oricine sosește cu barca și, de asemenea, la poartă.  Capone s-a întors acasă după ce a fost eliberat din închisoare în 1939 și a locuit acolo până a murit în 1947.

Casa Capone, de 564 de metri pătrați, cu patru dormitoare și o piscină, a suferit de-a lungul anilor mai multe schimbări de proprietate, acum deținută de același dezvoltator din Florida de Sud, Todd Michael Glaser, care a achiziționat recent și apoi a demolat conacul Palm Beach al lui Jeffrey Epstein. Similar, locuința lui Capone se află pe malul apei, iar Glaser intenționează să o dărâme și să o înlocuiască cu o casă modernă cu două etaje, cu opt dormitoare, opt băi, un jacuzzi, spa și saună.

Încă unul dintre cele mai luxoase cartiere din Florida, cu prețuri la locuințe variind de la aproximativ 20 de milioane de dolari până la peste 40 de milioane de dolari, Palm Island și vecinii săi apropiați Hibiscus Island și Star Island sunt situate convenabil pentru acces ușor la South Beach, Key Biscayne și Coconut Grove, cu o mulțime de restaurante, magazine de lux, plaje cu nisip alb și locuri de divertisment atât pe continent, cât și în Miami Beach. Multe vedete și-au cumpărat case pe aceste insule, precum Gloria Estefan, Don Johnson, Rosie O’Donnell, Sean Combs, Shaquille O’Neal și Phillip Frost.

Sursa foto: Top ten real estate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *