Catinvest va intra pe piața rezidențială prin dezvoltarea unui aparthotel în Electroputere Parc

Electroputere Parc Sursa foto: Catinvest

Pe lângă clădirea cu funcțiuni de birouri și retail de 12.700 mp finalizată de Catinvest în cadrul Electroputere Parc din Craiova, compania plănuiește ca din programul de dezvoltare să facă parte și un aparthotel, ceea ce reprezintă intrarea francezilor pe piața hospitalieră și pe cea rezidențială în același timp. Proiectul e inclus în programul de extindere în valoare de 60 de milioane de euro al Catinvest.

Proiectul de aparthotel se va situa în partea de vest a proiectului, lângă clădirile de birouri, dar compania refuză să furnizeze momentan mai mute informații.

”Da, intenționăm să dezvoltăm un proiect rezidențial chiar în Electroputere Parc Craiova. E vorba de un aparthotel situat lângă clădirile de birouri din aripa de vest. Lucrările vor începe în viitorul apropiat, și vom da mai multe informații la momentul respectiv, când vom avea un timeline mai exact”, spune pentru Economedia Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

După cum a informat ieri compania, pe lângă noua clădire mixtă, de 12.700 mp, lucrările de construcție pentru o altă extindere a Electroputere Mall sunt de asemenea în desfășurare la capacitate maximă. Această nouă extindere, care urmează să fie finalizată până în martie 2022, va aduce aproximativ 5.500 de metri pătrați de retail, precum și 1.000 de metri pătrați de terasă exterioară pentru restaurante.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează Electroputere Parc mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța – precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

Catinvest a anunțat în 2019 că a cumpărat 2,5 hectare de teren pentru extinderea centrului comercial Tom din Constanța, la care vor fi adăugați 40.000 mp de retail, și ulterior de birouri.

Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 500.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Sursa foto: Catinvest

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *